Titillate your Taste-buds Tuesday
So today, I'm sharing my favorite cookie recipe/Donc aujourd'hui, je partage ma recette de biscuits favorite:
-Rapez la pelure d'une orange(elle vous donnera environ la cuillère à thé)/Grate the peel of an orange(it should be enought for one tea spoon)
-Pressez l'orange pour vous donnez le jus nécessaire(ajoutez-en au besoin)/Press the orange to have the juice needed(add some if needed)
-Ajoutez le beure ou la margarine ainsi que l'oeuf et la vanille/Add the butter or margarine, the egg and the vanilla
-Bien mélanger jusqu'à homogène/Mix until smooth
-Roulez la pâte et utilisez vos emporte-pièce préférés./Roll the dough and use your favorite cookie cutter
-Cuires de 6 à 10 minutes à 350 F(Faites attention, ça fait longtemps que je n'en ai pas fait)/Cook for 6 to 10 minutes at 350 F(Be carefull it's been a while since I made them)
Appréciez/Enjoy
Orange cookies/ Biscuits à l'orange
1 tasse de margarine ou du beurre/cup of margarine or butter
1 tasse de sucre blanc/cup of white sugar
1 oeuf/egg
1c. à thé de vanille/tsp of vanilla
2c. à table de jus d'orange/ tbsp of orange juice
1 c. à thé de pelure d'orange rapée/tsp of grated orange peel
2 3/4 tasses de farine/ cup of white flour
une pincée de sel/one pinch of salt
1/2 c. à thé de poudre à pâte/tsp of baking powder
1/2c. à thé de soda /tsp of baking soda
-Mélangez les ingrédients secs/Mix the dry ingredients-Rapez la pelure d'une orange(elle vous donnera environ la cuillère à thé)/Grate the peel of an orange(it should be enought for one tea spoon)
-Pressez l'orange pour vous donnez le jus nécessaire(ajoutez-en au besoin)/Press the orange to have the juice needed(add some if needed)
-Ajoutez le beure ou la margarine ainsi que l'oeuf et la vanille/Add the butter or margarine, the egg and the vanilla
-Bien mélanger jusqu'à homogène/Mix until smooth
-Roulez la pâte et utilisez vos emporte-pièce préférés./Roll the dough and use your favorite cookie cutter
-Cuires de 6 à 10 minutes à 350 F(Faites attention, ça fait longtemps que je n'en ai pas fait)/Cook for 6 to 10 minutes at 350 F(Be carefull it's been a while since I made them)
Appréciez/Enjoy
Libellés : Recipes
5 Comments:
At 5:55 p.m., Y said…
yummy! these sound wonderful.
At 11:40 p.m., Jill said…
Y, these are the greatest cookie that we do homemade at home... I might even say that they surpass chocolate chips cookies for me!
At 9:17 a.m., Ann said…
Oh my those look good, I'll have to take a closer look after work. I've posted my recipe (I know late-sorry). Chocolate Chip Butterscotch Brownies. Have a great day.
At 8:19 p.m., Roscoe James said…
Sure. I agree. It does look great. You didn't write for that movie Chocolate (Shocolot)?
At 8:37 p.m., Jill said…
Ann, I hope you did have a great day too! And it is better late than not posting it!!
RJ, why the Chocolat part?
Publier un commentaire
<< Home